Accommodaties

Een weekend weg met familie of vrienden? De groepsaccommodaties van ’t Volderke zijn ideaal voor een midweek of een weekendje weg. Er zijn maar liefst drie accommodaties beschikbaar voor verschillende grote groepen. ‘t Volderke heeft vrijstaande vakantiehuizen met meerdere kamers, badkamers, een tuin met terras en een ruime keuken. Ideaal!

Groepsaccommodaties Noord-Brabant

Gelegen in Dongen liggen de drietal ruime groepsaccommodaties van ‘t Volderke. De accommodaties zijn te huur voor grote groepen vanaf 10 tot 34 personen. Op zoek naar een goedkope maar toch luxe groepsaccommodatie voor een weekend weg? Of misschien een midweek? De groepsaccommodaties van ‘t Volderke zijn ideaal voor grote groepen zoals families, vriendengroepen of zorggroepen. Er is voldoende ruimte in ieder vakantiehuis en een grote tuin met terras om van de buitenlucht te genieten. De ruime keuken biedt de mogelijkheid om zelf te koken en door de verschillende slaapkamers is er toch voldoende ruimte voor privacy.

Groepsaccommodatie 6 tot 16 personen

De Schouw is een betaalbare groepsaccommodatie voor 10 tot 16 personen. Met maar liefst 6 slaapkamers en met genoeg ruimte voor een kinderbedje, is het een ideale betaalbare groepsaccommodatie. Alle kamers beschikken over een eigen douche en toilet. De huiskamer is sfeervol ingericht met moderne kleuren. De gemoedelijke open keuken, het ruime terras en het overzichtelijke terrein maken de accommodatie tot een bijzonder, luxe en uniek groepsverblijf.

Groepsaccommodatie 12 tot 26 personen

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor een familie, vriendengroep of vereniging in Noord-Brabant? Groepsverblijf Leilinde van ‘t Volderke is beschikbaar tot maar liefst 26 personen. De 9 slaapkamers zijn allen voorzien van een eigen badkamer. Er heerst een gezellige sfeer in het huis, dankzij de moderne meubels. Het vakantiehuis voor groepen heeft een grote tuin met openslaande terrasdeuren.

Groepsaccommodatie 18 tot 34 personen

Een betaalbare groepsaccommodatie voor tot 34 personen in Noord-Brabant nodig? Kies dan voor ons groepsverblijf De Landerij. Een betaalbare, luxe accommodatie die geschikt is voor verschillende formaten groepen. Of je nu met een vereniging, familie of een vriendengroep weg gaat, De Landerij is uitermate geschikt.

Mis geen aanbiedingen, schrijf je in!