Als toekomstige gast heeft U altijd wel vragen!

De meest voorkomende vragen hebben wij voor U op een rijtje gezet.

Staat Uw vraag er niet bij, laat het ons even weten en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk!

 

Hoe laat mogen wij op vrijdag aankomen en tot hoe laat mogen we blijven?

U bent op vrijdag vanaf 17.00 uur van harte welkom en op bij vertrek op zondag houden wij geen eindtijd aan. Vertrekt U op maandag dan bent U tot 10.00 uur van harte welkom!

Hoe laat mogen we op maandag komen voor een midweek en tot hoe laat mogen we op vrijdag blijven?

Op maandag bent U al vanaf 13.00 uur van harte welkom, wij garanderen dat de keuken en het verblijf dan klaar zijn, het kan af en toe gebeuren dat de slaapkamers vanaf 14.00 uur klaar zijn. Op vrijdag bent U tot 11.00 uur van harte welkom. Wel willen we graag om 10.00 uur beginnen met het poetsen van de slaapkamers!

Waar kunnen wij de sleutel halen als we aankomen?

Als U aankomt komen wij U al tegemoet of U kunt zich melden bij ons op de receptie. Wij lopen altijd even met U mee om de sleutel de overhandigen en uitleg te geven over onze accommodaties.

Wat zit er allemaal precies in de huurprijs inbegrepen?

In de huurprijs zit inbegrepen : de huur van de accommodatie, energiekosten, bedlinnen (1 p.p.) en eindschoonmaak. Toeristenbelasting zit niet in de prijs inbegrepen en bedraagt momenteel € 1,25 p.p.p.n.. Handdoekpakketten zijn niet in de prijs inbegrepen, deze mag U zelf meenemen of kunt U bij ons huren.

Waarom moeten wij een deelnemerslijst inleveren met namen en geboorte datum?

Deze deelnemerslijst hebben nodig voor het geval er calamiteiten plaats vinden zoals b.v. brand. Na U vertrek word deze deelnemerslijst d.m.v. een papiervernietiger verwijderd.

 

Welke koffiefilters en koffie hebben wij nodig?

Voor het grote koffiezetapparaat heeft U snelfilterkoffie nodig. De filters voor dit koffiezetapparaat krijgt U van ons. Ook is er nog een senseo apparaat aanwezig. Hiervoor mag U de pads zelf meenemen.

Is er een vaatwasser aanwezig?

Uiteraard is er een vaatwasser in Uw accommodatie aanwezig. De vaatwastabletten krijgt U van ons!

Is er toiletpapier en vuilniszakken aanwezig?

Op ieder toilet is  rol toiletpapier aanwezig. Ook is in iedere vuilnisemmer en pedaalemmers op de badkamers een vuilniszak aanwezig. De rest moet U zelf verzorgen.

Zijn er sportattributen aanwezig?

Op het sportveld bij Uw accommodatie is een volleybalnet, voetbalveld en tafeltennistafel aanwezig. De attributen hiervan dient U zelf mee te nemen.