• slaapkamer 2 de schouw 2020
  • slaapkamer 4 de schouw 2020

Zomervakantie 2020

Zomervakantie 2020!!

Nog gezellig met een gezelschap op vakantie? Dat kan bij ons!!!

Wij hebben onze accommodaties aangepast tot vakantiehuizen welke geschikt zijn voor kleinere gezelschappen. Wij kijken liever naar wat er wel mogelijk is, en dat is ontzettend veel kunnen wij U vertellen!

Uiteraard is alles coronaproof en volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook is ons protocol goedgekeurd door de veiligheidsregio en de gemeente Dongen zodat U zonder zorgen vakantie in eigen land kunt vieren!!

De Schouw (max 10 pers)

De afgelopen maand hebben we de slaapkamers van onze accommodatie de Schouw opgepimpt tot een leuk kamers voor komende zomer.

Het vakantiehuis heeft de beschikking over 6 slaapkamers met 5 badkamers. U heeft de beschikking over vier 2 persoonskamers (waarvan 2 met een 2 persoonbed) en twee 1 persoonskamers. Deze 1 persoonskamers delen samen een badkamer. (Voor gezinnen kunnen we in overleg nog een bed extra plaatsen) Bovendien is er een ruim dagverblijf en open keuken aanwezig. Buiten heeft U de beschikking over een groot terras en speel/sportveld met volleybalveld, tafeltennistafel, voetbalgoaltjes, kinderspeeltuintje en eigen parkeerterrein.

Prijzen

Weekend (vrijdag 15.00 uur – maandag 10.00 uur)                        €       950,00

Midweek (maandag 15.00 uur – vrijdag 10.00 uur)                         €       950,00

Week (vrijdag 15.00 uur – vrijdag 10.00 uur)                                    €   1.200,00

  • genoemde prijzen zijn incl. energiekosten, toeristenbelasting, eindschoonmaak en bedlinnen

Mis geen aanbiedingen, schrijf je in!