Verzorgende groepsaccommodatie

Verzorgende groepsaccommodaties bij ‘t Volderke

Verzorgende groepsaccommodatie. Gasten met een beperking zullen zich uitstekend op hun gemak voelen in onze luxe 5***** groepsaccommodaties.

Alle 3 de verzorgende groepsaccommodaties zijn aangepast aan uw wensen. Zo is alles gelijkvloers, zijn de deuren extra breed, de badkamers aangepast en staan er standaard voldoende hoog/laag bedden. Ook zijn er douchestoelen, douchebrancards, toiletstoelen en tilliften aanwezig.

U dient deze hulpmiddelen op voorhand te reserveren, zonder bijkomende kosten uiteraard.

Ook is er een alarmbelsysteem in alle drie de groepsaccommodaties aanwezig.

Verblijft u op basis van maaltijd verzorging dan houden wij natuurlijk rekening met speciale dieet wensen.

NBAV

Tevens zijn wij aangesloten bij het NBAV (Nederlandse Branche Aangepaste Vakanties). Om hier lid van te mogen worden moet het bedrijf eerst aan een strenge keuring voldoen. Bij deze keuring kijkt men zowel naar de geschiktheid van de accommodaties en of er voldoende aanpassingen zijn voor gasten met een beperking als ook de “achterkant” van het bedrijf. Met name of het bedrijf voldoet aan alle eisen die gesteld worden vanuit de overheid en men de bedrijfsvoering goed op orde heeft zodat u als gast weet dat u bij een betrouwbaar bedrijf uw vakantie gaat vieren. Deze keuring hebben wij met glans doorstaan.

Bekijk hier onze verzorgende groepsacommodaties.

Heeft u speciale wensen?

Laat het ons weten, wij kunnen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op!

Mis geen aanbiedingen, schrijf je in!